Tiina Helinä - Elämän mittainen matka 

Konsertti Joensuun Pakkahuoneella ke 29.3. klo 19


Aito, intiimi ja lämminhenkinen konsertti, jossa Tiina Helinä kertoo elämän matkasta lauluin ja omilla runoillaan, ajatuksillaan. 

Liput 10e. Maksu käteinen tai MobilePay. Paikkoja rajoitetusti! Lippuvaraukset tiinahelina.keikat@yahoo.com tai Whatsapp/0503078799. 

Lipunmyynti ovelta ke 29.3. klo 18.15 alkaen ja ennakkoon varatut liput voi lunastaa omalla nimellä paikan päällä.

TIINA HELINÄ   -Kaipaan sinne takaisin  

Oli onni ja ilo tavata päivänä eräänä Kalervo Kärki, mestarisäveltäjä Toivo Kärjen poika. Hän oli kuuntelemassa vaimonsa kanssa esiintymistäni ennen koronaepidemiaa ja sen tuomia rajoituksia. Tästä tapaamisesta syntyi hyvää. Kesällä 2020 toteutui yksi suuri musiikillinen haaveeni eli julkaisin Toivo Kärjen säveltämän ennenjulkaisemattoman valssin, Lapsuuden maisemat.

Kappaleen on sanoittanut Olavi Polvi. Toiseksi kappaleeksi valikoitui menevä foxi,joka on myös singlen nimikappale.Palaamme yhdessä Mika Tarkkosen yhtyeen kanssa äänitteellä perinteisen rehellisen tanssimusiikin pariin tuoden jotain erilaista tähän murrosvaiheessa olevan iskelmän maailmaan. Tämä on myös kunnianosoitus perinteiselle tanssimusiikille ja unohtumattomalle mestarisäveltäjälle Toivo Kärjelle.