Tiina Helinä - Vahvempi kuin koskaan

Rohkeutta ja iloa elämään. Kesäkuun 1. päivä 2023 julkaistiin Tiina Helinän uusin kappale, jota voi luonnehtia voimabiisiksi. Positiivisen, kesäisen ja elämänmakuisen kappaleen on säveltänyt Teemu Koivula, sanoittanut Päivi jalo ja sovittanut Tommi Ahonen/Poprock Musiikkitalo.

Tuotanto: Tiina Helinä 2023
Kansikuva: Tiina Helinä
Video: Tiina Helinä

TIINA HELINÄ   -Kaipaan sinne takaisin  

Oli onni ja ilo tavata päivänä eräänä Kalervo Kärki, mestarisäveltäjä Toivo Kärjen poika. Hän oli kuuntelemassa vaimonsa kanssa esiintymistäni ennen koronaepidemiaa ja sen tuomia rajoituksia. Tästä tapaamisesta syntyi hyvää. Kesällä 2020 toteutui yksi suuri musiikillinen haaveeni eli julkaisin Toivo Kärjen säveltämän ennenjulkaisemattoman valssin, Lapsuuden maisemat.

Kappaleen on sanoittanut Olavi Polvi. Toiseksi kappaleeksi valikoitui menevä foxi,joka on myös singlen nimikappale.Palaamme yhdessä Mika Tarkkosen yhtyeen kanssa äänitteellä perinteisen rehellisen tanssimusiikin pariin tuoden jotain erilaista tähän murrosvaiheessa olevan iskelmän maailmaan. Tämä on myös kunnianosoitus perinteiselle tanssimusiikille ja unohtumattomalle mestarisäveltäjälle Toivo Kärjelle.