DISKOGRAFIA

Tiina Helinän julkaistut äänitteet

Tiina Helinän uusin musiikillinen julkaisu on Jukka Karppisen säveltämä ja Maritta Niskasen sanoittama, Valheista valkoisin, jonka sovituksesta vastasi Juha Luoma/Äänistudio Helmi.

Kappale löytyy myös yleisimmistä digipalveluista, kuten Spotify ja Deezer. Youtubessa on myös kappaleen musiikkivideo katsottavissa.

Kaunis ja herkkä ajankohtainen, Kikka Laitisen säveltämä ja Timo Jokisen sanoittama kappale kertoo monien lasten ja nuorten voinnista nyky yhteiskunnassa. Kaikilla ei ole asiat välttämättä hyvin. Siihen me aikuiset voimme vaikuttaa. Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus.

Tiina Helinä ja Juhani Hakopuro

 -Vielä voisimme yrittää on julkaistu 20.1.20

Yllättävä duetto yli rajojen! Juhani Hakopuro on säveltäjä, suosittu muusikko Ruotsin puolelta Lilla Edetistä ja ilonani oli päästä laulamaan tämä upea duetto hänen kanssaan. Käy kuuntelemassa spotifyssa, deezerissä tai muissa digipalveluissa.

Hieno video kappaleesta löytyy myös Youtubesta ja ohessa linkki siihen.

25.8. ilmestyi Tiina Helinä - Yksinäinen single. Säv. ja san. Riku Moilanen, sov. Juha Luoma/Äänistudio Helmi. Kappale on soinut Yle Radio Suomen lähetyksissä, mm. ohjelmassa Lauluja Pohjantähden alta ja menestynyt Radio Suomi-Södertäljen TOP 15 äänestyksessä.


23.4.19  julkaistiin Tiina Helinä - Köyhä sirkus single yhteistuotantona Tiina Helinän ja J H Musicin kanssa. Tämän hienon kappaleen on sanoittanut Tiina Lauren ja säveltänyt Juhani Hakopuro, sovitus on myös Juhani Hakopuron. Kappale oli neljä viikkoa Radio Suomi - Södertäljen TOP 10:ssä ja vkolla 20 ja 21 kappale ylsi sijalle 2. ks. listalla. 

Tiina Helinä - Muistatko kun julkaistiin 5.3.2019. Säv. Veikko Samuli ja san. Timo Jokinen, Sov. Juha Luoma

Huokaus huulillani

Toukokuussa 2018 julkaistiin Tiina Helinän ensimmäinen pitkäsoittoäänite Huokaus huulillani. Levyllinen kuunneltavaa ja tanssittavaa musiikkia siis.

Tiina Helinän äänite valittiin  Toukokuun kuukauden levy-äänestyksessä sijalle kolme, heti Kyösti Mäkimattilan ja Bablon jälkeen.

Tiina Helinän uusin musiikillinen julkaisu on Jukka Karppisen säveltämä ja Maritta Niskasen sanoittama, Valheista valkoisin, jonka sovituksesta vastasi Juha Luoma/Äänistudio Helmi. Kappaletta voi käydä äänestämässä Radio Suomi-Södertälje toukokuun TOP 15 listalla.

Kappale löytyy myös yleisimmistä digipalveluista, kuten Spotify ja Deezer. Youtubessa on myös kappaleen musiikkivideo katsottavissa.

ONNEN BLUES

Onnen Blues (Happy Go Lucky Blues) / säv. Sonja Biskop ja Janne Hyöty, san.Jerry Lindqvist, suom.san. Katja Tanskanen, sov. Mika Tarkkonen

Kustantamo Sugar House Publishing

Tuotanto: Tiina Helinä 2017

IHANAA JOULUA

1.Ihanaa Joulua/ säv. ja san. Anne Tervo, 

sov. Mika Tarkkonen

2.Joulun aarre/ säv.Onni Muikku, san.Raine Lukinmaa

sov. Mika Tarkkonen

Tuotanto: Tiina Helinä 2017